torsdag den 9. juni 2011

I et parallelunivers..

Jeg sad i toget for nogle dage siden og tænkte et par tanker, tanker som udviklede sig til revolutionerende tanker: Overvej en verden hvor kun én lille spidsfindighed adskiller den fra vores verden. Forestil dig en verden hvor vores allesammens yndlings eksotiske frugt - Bananen, antager samme anatomiske eksterne form/kvalitet som Homo Sapien. Ligheden med mennesker ville kun være ekstern, internt ville bananen have samme konsistens, smag og farve som autentiske bananer. Bananerne ville gro med tøj på, og man ville kunne se kvaliteten af dem på kvaliteten af det tøj de har på(Selvfølgelig ville folk begynde at snyde med det.) Hvordan mon verden ser/ville have set ud?

For det første: Kister, banankasser ville ligne kister, madpakker ville ligne kister, der ville ligge åbne kister i vores supermarkeder med hvad der ligner hjernedøde kvinder, mænd og nogle gange børn. Men denne verdens folk - Lad os kalde dem Napulianere, ville ikke føle nogen moralsk barriere over at spise dem, for sådan har det været hele deres historie igennem(Selvom de sagtens kan se ligheden mellem menneske og Banan).

Ligesom vores bananer, skal man jo skrælle dem før man spiser dem, og skrælningsprocessen ville gå ud på at tage/rive tøjet af dem produktet ville være en nøgen banan, derfor er der også langt større efterspørgsel efter Bananer med kvindelig form i de maskuline kredse.

Vi kender alle de irriterende søde, bløde, sorte pletter bananer får når de har stået ude i lidt for lang tid, heldigvis ville det ikke ske i denne verden, istedet bliver bananernes ydre bare ældre og ældre for hver dag der går, når de stadig er helt friske vil de tilsyneladende ikke blive ældre, men med tiden vil de ramme en spurt, og deres udseendes alder vil blive accelereret med et år i timen.

Det ville være en himmelsk verden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar