søndag den 26. juni 2011

Ansigtets enigma

De sidste par dage har jeg "stumbled" rundt på internettet. Stumbleupon er en hjemmeside en bævergud har oplyst mig om, man vælger et antal udvalgte interesser, og derefter "stumbler" man ud, og lander på tilfældige sider der har noget med ens interesser at gøre.

Efter et par hundreder "stumblinger" stødte jeg på et blog indlæg vedrørende et psykologi forsøg: et småt et. Tre venner satte sig ned på en bar, en formede sit ansigt i et lallet smil, en rynkede panden, og en var som helt normalt. Det viste sig at panderynkeren blev mere og mere irriteret, og han endte også med at gå hjem sidst. Lalleguy blev helt glad, grinte hyppigt og blev der generelt indtil sidst, mens den helt normale person opførte sig normalt, og var i normalt humør.

Interessant forskning. følelses tilstande
Men der er nu bare ét spørgsmål der springer frem i mine tanker når jeg hører om dette:
Lad os forudsætte at dette fænomen knytter sig direkte til dit kropsprog i varierende mentale følelses tilstande,  er man glad, så smiler man, og åbenbart foregår det også den anden vej om. Det samme med at rynke panden. Men glæde og vrede/irritation er jo ikke de eneste følelser vi har, så det er vel også rimeligt at mene at denne effekt også vil være der med en række andre ansigtsudtryk. 

Så mit spørgsmål er bare:
Hvad vil der ske hvis du låser dette udtryk på dit ansigt?
Dette er et Japansk fænomen kendt som AHEGAOKIN, det kan oversættes til noget som "Mærkeligt ansigt". Det er ikke helt vist hvad den fundamentale idé bag ved dette billede er, men det er blevet bragt videre til flere eksplicit tegneserier.

Jeg vil nu stadig gerne se en person lime sit ansigt fast på denne måde, og jeg vil gerne høre den præcise effekt det har haft på deres mentalitet.

tirsdag den 21. juni 2011

NDSIMVSFDPMODSBSPGOKIMRFAFLTAB:STOR

Jeg har for nyligt opdaget at min moder konspirerer imod mig, i det omfang, at hun bestikker mit Gymnasie for at give mig middagslur, og tvinge mig i flyverdragt når der er koldt udenfor. Tydeligvis hvil hun ikke have at jeg bliver stor.

Jeg har allieret mig med et andet offer for denne ondskab, og sammen har vi planlagt en nøjagtig skemalagt mission om at få vores rektor - stubben, med på vores side. Hvordan vi har tænkt os at gøre det? Tegninger af lyserøde candyfloss skyer, guleroder, og regnbuehøns. Hun er en fandens heldige dame hende Susanne.

Men vi nægter at stoppe ved simpel bestikkelse, vi vil have retfærdighed, og til den sag har vi indkaldt vores (u)venner - Enhjørningene. Trods at de konstant smider os af, når vi prøver at ride, holder vi sammen, for en fjendes fjende er jo din ven.

Sammen med deres leder, Sparklelord:
Har vi i sinde at storme danmarks skoler, og sætte en stopper for pædagog mødres tyrani!

Organisationen/Missionen kalder vi : "Når de små ikke må være store for deres pædagog-mødre og de så bliver smidt på gymnasiet og kæmper imod/med rektor for at få lov til at blive: STOR!"

Men vi har forkortet det hele til hvad du kan finde i titlen, for selv om navnet er et småt og kompakt slogan, har vi brug for forkortelser for at vise vores pointe.

Eksamensfif

Jeg var til eksamen i dag, og da jeg var inde i helvedes rum i 48 min for at forberede mig, indså jeg den absolut bedste mentalitet man kan have når man går ind og prædiker om hvilket fag man nu end har, i mit tilfælde Samfundsfag.

Forestil dig året 2065, du sidder i din svævende jordbærduftene lænestol, foran det apparatur der bliver kaldt en pejs, men egentlig bare er en kasse med skærm der sender tropisk vind ud mod dig, mens den nynner den velkendte lyd ild laver(Eller lavede, dengang man brugte ild.) Foran dig svæver hovedet af dine to børnebørn af to grunde:

  1. De er ikke fysisk til stede, det er bare dit hus' holodeck der skaber illusionen.
  2. Man har valgt at børn født efter året 2050 ikke har brug for kroppe.
Dine to børn, Hip og Hopscotch, besøger dig virtuelt, fordi de nyder dine historier om hvordan "det"(Dit fag) var dengang du var barn. Så du fortæller glad om "det".

Så ja, forestil dig at din lærer og sensor er flyvende, holografiske, børnehoveder. Så skal alt nok gå.

søndag den 19. juni 2011

Det Ovale Kødfad

Alle mennesker har brug for et specielt formål der kan drive dem til at stå op om morgenen, gå ud og leve livet, ånde, spise, grine, løbe. Man har brug for mentalt brændstof til det hele: Jeg og en del af mine venner har for nylig fundet det formål. Noget langt mære helligt end dumme ting som penge eller runde borde.

Vi er ridderne om det ovale kødfad.
Kong Salami - også kendt som Emil Lindegaard, er vores leder.
Ridder Steg - mit eget pseudonym.
Ridder Filet - også kendt som Christoffer Busk, er en vigtig slagsbror i vores forsamling.
Ridder Kyllingevinge - bedre kendt som Thore Rasmussen er kødets musklerne.
Jomfru Lammelår - der originalt er døbt Marie Overgaard er kødfadets originale mø.
Jomfru Fasanbryst - med det egentlige navn Stephanie Hansen er den sekundære mø.
Tjenestepige Fasanblæver - kender vi alle som Pernille Lundsgaard, hun er overtjenestepige for kødfadet.

Sammen har vi svoret uendeligt og utrætteligt at passe på det guddommelige kødfad og kødet der hviler på dets blanke overflade fra de mange onde magter der agter at tage kødet af deres eget egoistiske begær.

Rated 12-13 random for adults.

torsdag den 9. juni 2011

I et parallelunivers..

Jeg sad i toget for nogle dage siden og tænkte et par tanker, tanker som udviklede sig til revolutionerende tanker: Overvej en verden hvor kun én lille spidsfindighed adskiller den fra vores verden. Forestil dig en verden hvor vores allesammens yndlings eksotiske frugt - Bananen, antager samme anatomiske eksterne form/kvalitet som Homo Sapien. Ligheden med mennesker ville kun være ekstern, internt ville bananen have samme konsistens, smag og farve som autentiske bananer. Bananerne ville gro med tøj på, og man ville kunne se kvaliteten af dem på kvaliteten af det tøj de har på(Selvfølgelig ville folk begynde at snyde med det.) Hvordan mon verden ser/ville have set ud?

For det første: Kister, banankasser ville ligne kister, madpakker ville ligne kister, der ville ligge åbne kister i vores supermarkeder med hvad der ligner hjernedøde kvinder, mænd og nogle gange børn. Men denne verdens folk - Lad os kalde dem Napulianere, ville ikke føle nogen moralsk barriere over at spise dem, for sådan har det været hele deres historie igennem(Selvom de sagtens kan se ligheden mellem menneske og Banan).

Ligesom vores bananer, skal man jo skrælle dem før man spiser dem, og skrælningsprocessen ville gå ud på at tage/rive tøjet af dem produktet ville være en nøgen banan, derfor er der også langt større efterspørgsel efter Bananer med kvindelig form i de maskuline kredse.

Vi kender alle de irriterende søde, bløde, sorte pletter bananer får når de har stået ude i lidt for lang tid, heldigvis ville det ikke ske i denne verden, istedet bliver bananernes ydre bare ældre og ældre for hver dag der går, når de stadig er helt friske vil de tilsyneladende ikke blive ældre, men med tiden vil de ramme en spurt, og deres udseendes alder vil blive accelereret med et år i timen.

Det ville være en himmelsk verden.