torsdag den 13. januar 2011

Cheers slice!

Har i nogensinde prøvet at sidde i en gruppe, spise pizza og kede sig? Jeg kender den situation rigtig godt, men jeg har fundet ud af hvordan man undgår kedsomheden. Jeg vil nu lære jer et par aktiviteter som kan gøre pizzaspisning sjovt.

Pizzatime:

Pizza-frisbee: Hvorfor ikke gøre brug af pizza'ens runde form? Kast den rundt til dine venner. Hvis pizza'en er skåret ud vil den gå fra hinanden i luften og alle stykkerne vil flyve ind i jeres munde.


Pizza-stjerne: Alle har prøvet en pizza med en lidt for hård dej, man tror man ikke kan bruge den til noget, men det kan man. Kast et styk på dine venner, dit vindue, din Justin Bieber plakat! Advarsel: Pizza-stjerner er potentielt dødbringende.


Pizza-pizza: Lav en stor pizza med pizza oven-på som "fyld".


Pizza-dragt: Lav en syg robot-style dragt ud af pizza, nej, lav to. Så kan du kæmpe til døden mod dine venner, eller bare kæmpe til sidste pizza stykke.


Cheers slice: Cheers slice! Som hvis du ville skåle med dine venner, skal i bare hamre jeres pizza sammen og råbe "Cheers slice!"

Pizzalove til jer alle sammen. Gå ud i verden, duft til lugten af pizza, katte og Gingerboys/girls, hav et gingertime liv!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar