mandag den 25. oktober 2010

Sukkergris

Det er forfærdeligt! Det er en epidemi i gang med at overtage verden, tre fjerdedele danskere bliver ramt af denne meget farlige sygdom hvert år. Jeg vil ikke se det mere og har derfor valgt at skabe omtale om dette emne. Nogen måde sidde og tænke "Åhh nej, dommedag er over os!" og mens jeg normalt ville give jer ret, er dette ikke sådan en gang. Det forholder sig nemlig sådan at det stadig kan redes, menneskeheden er ikke fordømt. Men det kræver nogle meget stramme midler at overleve denne sygdom!

Sådan gør du:
1: Skaf dig en høne, jo pænere næb, jo bedre!
2: Drik masser af te.
3: Dans, og dans meget!

Så undrer i jeg sikker om hvordan i kan vide at i har "Sukkergris". Denne sygdom er delt op i faser, som alle udvikler sig angående af hvor meget sødt i spiser og drikker(Fanta undtaget, da det er sundt som et æble på en sommerdag)

Fase 1:
Kan du godt lide kage? JA SÅ ER DU ALLEREDE I FASE 1!

Fase 2:
Kan du godt lide cola? JA SÅ ER DU ALLEREDE I FASE 2!

Fase 3:
Når du begyndet at tage på, og bogstaveligt talt bliver rund som en bold. I denne fase vil folk begynde at bruge dig som fodbold og andre morsomme ting.


Fase 5:
Undrer du dig over hvorfor fase 5 kommer før fase 4? Så er du allerede I fase 5! Desuden vil du langsomt forvandles til en gris af arten Sortbroget dansk Landart.

Fase 4: Meget farlig fase, du vil se slik og andre skadefulde ting i alt, man har fundet mennesker som har spist deres gryder og pander fordi de troede det var bolsjer :O

Sig det til jeres familie, sig det til jeres venner, og sig det til jer selv!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar