lørdag den 2. juli 2011

MacD-ø

Det er langt fra en hemmelighed at de rødhårede, bleghudede hellige skabninger vi kalder gingers, planlægger at overtage verden. Tværtimod er det en et krise verden frygter mere end polernes smeltning, men er der nogen der ved hvorfor vi planlægger komplet dominans over denne sfære vi alle lever på?

Måske gør mangel af sjæl os onde, måske er vi sure fordi vores hår er i evig brand, måske hader vi folk og deres solbrændte hud, eller måske har vi bare lyst til det.Denne mission er ikke min idé, jeg er på ingen måde medlem, og vestre Milka bryder sig ikke specielt meget om det(Han vil ikke kæmpe imod), så jeg vil give jer et par fif til hvordan i undgår total underkastelse.

GINGERS HAR EN SVAGHED


Det er fysisk og mentalt umuligt at besøge en MacD som ginger, vi bliver nødt til at tage paryk på og totalt omforme vores personlighed så længe vi er inde i bygningen og/eller spiser deres mad. Søg tilflugt til den nærmeste MacD så snart du ser en hær af rødhårede soldater komme mod dig, men inde for får minutter vil den restaurant jo være komplet udstoppet og hvad gør i så?

Heldigvis for jer, ejer Ronald en hel ø dedikeret til MacDonald, der er plads til massere af mennesker(Selvfølgelig ikke 6 milliarder), og der er mad(Dog junkfood) til flere år

HALLELUJAH!

For jer.... Gingers vinder nu alligevel.


Jeg vil starte et nyt blog-projekt, det kommer til at hedde: Gingervitis-Phrase.

Første Gingervitis-phrase:

Jeg glæder mig som en gris

Grise glæder sig hele deres liv, så dræber vi dem før de får oplevet det de går og glæder sig til, verden er grusom. Nu spørger i sikkert: "Hvad glæder grise sig til?", svaret er griseballet, det årlige bal alle griser bliver inviteret til når de når en alder af "Øf". Hvad slagtere ikke ved, er at grise der har været til bal smager en million gange bedre end alle andre grise.

Her er en dynamisk og musikalsk illustration af hvor glade grise er når de får lov til at danse:
Ren og skær Japansk/grise glæde!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar